[P] Călătorește în Europa cu And-Flor

0
1371
Transport persoane international

Dezvoltarea tehnologiei din „secolul vitezei” o putem regăsi şi în transportul internaţional de persoane. Autocare și microbuze la cele mai înalte standarde, trenuri de mare viteză sau avioane cu ajutorul cărora distanţele sunt mult mai mici, toate acestea fac parte din cotidian.

Transportul cu autocarul sau cu microbuzul în Europa beneficiază de o bună reputație în rândul celor care călătoresc foarte des peste hotare. Acest tip de călătorie este avantajos din punct de vedere financiar, se potriveste chiar și celor mai complexe nevoi, este confortabil, scaunele sunt rabatabile, spațiul destinat persoanelor este generos și nu în ultimul rând oferă siguranță și confort prin dotările deținute.

Autocare și microbuze la cele mai înalte standarde găsim în principal la firmele de transport internațional care efectuează curse regulate spre țări ale Uniunii Europene.

O asemenea firmă renumită de transport internațional persoane și colete este And-Flor care are sediul în Suceava, o firmă ce oferă cele mai eficiente și sigure soluții pentru transport.

And-Flor este unul dintre liderii locali privind serviciile de transport persoane în țări precum Ungaria, Austria, Cehia, Franța, Olanda, Germania, Belgia, Luxemburg, Slovacia și pune accent pe seriozitate și profesionalism în fiecare cursă pe care o efectuează. Compania are peste 17 ani de experiență în domeniu și mii de pasageri care au încredere în serviciile sale. Din acest motiv, clienții recomandă societatea cu caldură datorită serviciilor profesioniste și tarifelor competitive oferite.

Transportul cu autocarul sau cu microbuzul la destinațiile de mai sus cu And-Flor este o alegere potrivită pentru toate categoriile de clienți, în special pentru elevi și studenți, grupuri de minim 8 persoane, pensionari sau copii, deoarece aceștia beneficiază de reduceri substanțiale de preț din partea companiei de până la 50%.

În plus, în prețul biletului este inclusă o gustare oferită pe drum și posibilitatea transportării unei cantități de până la 50 kg de bagaj. Fiecare kg suplimentar este taxat cu 1 euro/ kg. Biletele achiziționate în regim dus-întors primesc o reducere de 10 euro.

Autocarele și microbuzele din flota proprie And-Flor sunt moderne, curate, dotate cu aer condiționat, scaune rabatabile, loc suficient pentru depozitarea bagajelor, prize de încărcat, televizor, sistem audio – video, wi-fi, toaletă.

Șoferii And-Flor sunt profesioniști, dețin experiență în transportul internațional de persoane și colete, acordă o importanță deosebită  prudenței la volan și respectă normele de viteză. Ei au atestate de șofer profesionist și sunt testați periodic psihologic și medical.