[P] Peleții din rumeguș Schweighofer, combustibil pentru încălzirea casei tale

0
1487
Peleti din rumegus

Peleții de lemn sunt un combustibil rafinat și densificat de biomasă care se formează atunci când reziduurile de lemn sunt comprimate într-un diametru uniform sub presiune înaltă. Peleții din lemn au o formă, o dimensiune și o densitate uniformă și sunt ideali pentru sistemele de încălzire cu ardere automată cum ar fi sobe, șemineuri, centrale, cazane.

Peleții din lemn sunt o sursă eficientă de căldură deoarece conțin niveluri foarte scăzute de umiditate și cenușă, comparativ cu lemnul. Practic, tot materialul este ars și transformat în căldură.

Ei sunt competitivi din punct de vedere economic față de opțiunile pe bază de combustibili fosili și căldură electrică. În comparație cu alte alternative de încălzire prețurile sunt mult mai accesibile.

Sacii cu peleți sunt ușor de depozitat. Peleții sunt o sursă durabilă de combustibil și sunt neutri din punct de vedere al emisiilor de carbon.

În momentul de față poți obține un preț avantajos dacă achiziționezi peleți din rumeguș de la Tomibena din Vicovul de Sus, județul Suceava.

Peleții din rumeguș de rășinoase Schweighofer au prețul normal de 18.49 lei/ sac. Momentan, promoția valabilă este de 16.99 lei pentru un sac de peleți dacă marfa se ridică din depozitul Tomibena, excepții făcând județul Suceava. Cantitatea minimă care se poate cumpăra este de 1 palet care conține 66 de saci de peleți.

Acești peleți sunt confecționați din rumeguș rezultat din prelucrarea lemnului de rășinoase de fag și molid. Procesul de producție are în vedere comprimarea rumegușului la o presiune mare în instalații industriale.

Peleții Schweighofer oferă un confort ridicat al încălzirii cu mase lemnoase, indiferent că se folosesc în sobe sau în centrale.

Ei au diametrul de 6 mm, lungimea de 20-45 mm, greutatea de 650kg/m ster, o umiditate de 8-10% și o putere calorică de c.a 4200 kcal/kg.

Produsul este unul austriac și corespunde normelor austriece M 7135 respectiv DIN plus 51731, fiindu-i tot timpul verificată calitatea și puritatea.

Peleții se aprind ușor, chiar și cu ajutorul unui aprinzător electric, se folosesc doar la instalații autorizate, conform instrucțiunilor producătorului și a normelor în vigoare.

Pe lângă acest tip de peleți, Tomibena mai comercializează: alte tipuri de peleți din lemn, brichete din rumeguș, centrale pe lemne, centrale pe peleți, panouri solare, sobe pe peleți, termoșemineuri și alte produse.

Profită acum de promoția valabilă la peleții din rumeguș Schweighofer de la Tomibena. Consultă magazinul online www.tomibena.com/peleti-rumegus-rasinoase-schweighofer.html pentru a afla mai multe detalii și pentru a comanda produsele dorite.