[P] Șemineele cu bioetanol revoluționează încălzirea locuințelor

0
225
Seminee cu bioetanol

În ultimul timp tot mai multe persoane au redescoperit beneficiile unui șemineu în locuința lor. Doar că de cele mai multe ori renunță la această idee de a beneficia de o atmosferă fantastică în propriul living datorită numeroaselor implicații și riscuri pe care un șemineu care funcționează pe lemn sau petrol le presupune, mai ales atunci când vorbim despre un apartament la bloc. Ei bine, pentru toți aceia care își doresc un șemineu chiar și în living-ul apartamentului de la bloc trebuie spus că au apărut modelele de seminee cu bioetanol.

Ce presupune un șemineu cu bioetanol?

După cum îi spune și numele, un șemineu cu bioetanol funcționează pe baza acestui combustibil lichid, bioetanolul, acesta fiind în totalitate ecologic. Cu toate acestea, un șemineu cu bioetanol oferă jocul de lumini al unui șemineu clasic, pe material lemnos, și căldura specifică unui șemineu pe bază de lemn, dar în același timp este mult mai simplu de întreținut și de utilizat, fiind perfect adaptat oricărui spațiu interior. Mai mult decât atât, atunci când optezi pentru seminee cu bioetanol trebuie să știi că poți să muți oriunde în locuința ta acest tip de șeminee.

Avantajele oferite de un șemineu cu bioetanol

Primul mare avantaj al acestor seminee cu bioetanol este dat de faptul că atunci când acesta este montat nu ai nevoie de un coș de fum pentru eliminarea produselor rezultate în urma arderii din vreme ce funcționează pe baza unui combustibil 100% ecologic și care nu este toxic nici în urma arderii. Un al doilea avantaj se referă la faptul că acest tip de șemineu este foarte ușor de întreținut, fiind nevoie doar de curățarea lui la anumite intervale de timp. Mergem mai departe și ajungem la un alt avantaj, și anume acela că atunci când optezi pentru un șemineu cu bioetanol beneficiezi de atmosfera creată de un foc adevărat, exact ca și în cazul șemineelor clasice care funcționează pe lemne. Posibilitatea de a amplasa aceste seminee cu bioetanol în orice încăpere, oriunde în interiorul camerei sau posibilitatea de a muta șemineul după ce a fost montat inițial, reprezintă de asemenea puncte forte care merită a fi menționate pentru cei care sunt interesați de a beneficia de un șemineu în locuința lor. Și nu în ultimul rând, un avantaj foarte important în favoarea șemineelor pe bază de bioetanol este prețul mult mai redus comparativ cu acele modele de șeminee clasice sau rustice.

Unde găsești cele mai bune șeminee pe bază de bioetanol?

Oferta de astfel de seminee cu bioetanol de pe piață este foarte numeroasă ca urmare a cererii tot mai mari de astfel de produse. Cu toate acestea, dacă vrei să ai garanția calității și să te bucuri de șeminee pe bază de bioetanol cu adevărat unice și lucrate cu cea mai mare precizie, atunci trebuie să arunci o privire asupra ofertei de seminee cu bioetanol de la Seminee Stefanescu. Vei descoperi aici o multitudine de astfel de șeminee, pentru diferite spații și pentru toate gusturile. Cei mai buni specialiști în domeniul șemineelor lucrează pentru Seminee Stefanescu și oferă oricărui client excelența în acest domeniu.