[P] ARMURA®, un nume de referință pentru plasa sudată de beton

0
306

Armarea betonului cu ajutorul plasei sudate este componenta integrală a structurilor din beton.

Betonul este unul dintre cele mai comune materiale utilizate în construcția de clădiri comerciale sau rezidențiale. Proprietățile sale fac din acest material o alegere excelentă pentru toate tipurile de structuri.

Deși betonul este un material de construcții excelent și este extrem de puternic în comprimare, are o limitare – betonul este slab în tensiune. Prin combinarea betonului cu material puternic în tensiune, se poate crea un compozit foarte puternic. Acest tip de armătură din oțel utilizată este plasa de sârmă sudată.

Plasa din sârmă sudată este utilizată pentru a minimiza fisurarea contracției în suprafața betonului.

Un nume de referință în ceea ce privește producția de plasă sudată pentru beton este marca înregistrată ARMURA®, care aparține societății Linda Steel SRL din județul Suceava. Compania este renumită datorită produselor de calitate produse și comercializate și datorită serviciilor extrem de profesionale furnizate.

Compania este un producător important de plase sudate dar și de plasă gard împletită, panouri pentru gard bordurate zincate, șipcă metalică pentru gard Omega, stâlpi de gard STAR și CLIP, profile C și Z pentru hale metalice, țeavă rectangulară, profile metalice pentru gips carton.

Plasa sudata

Plasa sudată marca ARMURA® este rezistentă la coroziune și rugină, produsul are o durată lungă de viață, o rezistență ridicată, stabilitate bună, îmbunătățește aderența la beton și minimizează crăparea betonului. Ea este fabricată din sârmă profilată și are o amplă utilizare în construcții la nivelul armărilor dar și în alte aplicații de confecții metalice.

Grosimea plasei sudate poate fi de 4, 5, 6 sau 8 mm, dimensiunea Lxl este de 2000×6000 mm și ochiul este de 100×100 mm.

Clienții  ARMURA®  sunt reprezentați de antreprenorii de construcții și infrastructuri mari, antreprenorii de construcții de dimensiuni medii și mici, de meseriași sau persoane fizice.

Specialiștii ARMURA® stau întotdeauna la dispoziția clienților lor pentru a le acorda sfaturi și sugestii atunci când achiziționează orice produs de la această companie.

Plasa sudata ARMURA

Comenzile de material se pot livra la adresa dorită de beneficiar în funcție de valoarea de pe factură și de distanța până la destinație. Clienții care își ridică singuri marfa au de câștigat, deoarece aceștia primesc anumite reduceri pentru acest fapt.

Produsele ARMURA® pot avea o garanție extinsă de până la 10 ani datorită calității lor superioare.

Accesează pagina web www.armura.eu/plasa-sudata/ pentru a afla mai multe detalii despre plasa sudată pentru beton și despre compania producătoare a acestui produs.