[P] Acoperișurile metalice, o investiție inteligentă de durată

0
284
acoperisuri metalice pentru afaceri

Un acoperiș metalic este o investiție inteligentă pentru a proteja clădirea pe parcursul duratei sale de viață. Este un acoperiș ideal pentru clădiri rezidențiale, comerciale și industriale. Instalarea acoperișurilor metalice este o alegere populară în ultimii ani din mai multe motive:

  • Durată ridicată de viață

Un avantaj al acoperișurilor metalice este durata lor de viață. Ele pot dura mai mult de 50 de ani, de aproape 3 ori mai mult decât un un alt tip de acoperiș. De asemenea au nevoie de întreținere redusă și rezistă la elemente care includ vânturi puternice, căldură intensă, ploaie, zăpadă și putregai.

  • Eficiente din punct de vedere energetic

Metalul reflectă razele soarelui, menținând răcoarea interioară a clădirii în timpul căldurii de la mijlocul zilei. Acest lucru permite ca unitatea de aer condiționat să funcționeze mai puțin și să economisească energie și bani.

  • Siguranță privind incendiile

Acoperișurile metalice ajută la prevenirea răspândirii incendiilor. Ele sunt incombustibile și pot proteja bunurile împotriva focului.

  • Greutate redusă

Greutatea unui acoperiș metalic este relativ ușoară în comparație cu alte opțiuni de acoperiș. Ele pun mult mai puțină presiune asupra structurii față de celelalte soiuri de acoperiș.

  • Salvează bani

Deși prețul unui acoperiș metalic poate fi inițial mai mare decât a unui alt tip de acoperiș, acesta are o rentabilitate ridicată a investiției. Deoarece este atât de durabil, depășește alte tipuri de materiale de acoperire. Reparația și întreținerea unui acoperiș metalic este mai ieftină în timp datorită capacității acestuia de a rezista.

Te poți bucura de toate aceste avantaje și nu numai, achiziționând materiale pentru un acoperiș metalic de top, de la compania Acoperișuri Metalice Mihu din Ipotești, județul Suceava. Aici, găsești tablă tip țiglă metalică, tablă cutată, accesorii, sisteme pluviale dar și panouri sandwich, șipcă și garduri.

Acoperișuri Metalice Mihu este un important furnizor de materiale marca Blachotrapez de pe raza de nord a Moldovei, deservind cu succes județele Suceava, Neamț, Iași și Botoșani. Astfel, în anul 2018, firma a obținut rezultate foarte bune în ceea ce privește vânzările de țiglă metalică și de alte produse marca Blachotrapez. A ocupat locul 1 pentre cel mai bun vânzător al modelului de țiglă metalică Germania Simetric pe Europa și locul 6 la vânzările generale ale produselor Blachotrapez pe Europa.

În afară de comercializarea acestor produse, Acoperișuri Metalice Mihu asigură clienților săi consultanța necesară, măsurători, transportul produselor și montaj autorizat.

Vizitează site-ul web www.acoperisuri-mihu.ro pentru a descoperi oferta de produse a companiei și mai multe informații legate de acestea.