Ce arată culoarea dormitorului despre personalitatea ta

0
587
Ce arată culoarea dormitorului despre personalitatea ta

Culorile pot să conțină o mulțime de înțelesuri ascunse dintr-o perspectivă decorativă. Culoarea roșie, spre exemplu, este de multe ori folosită pentru a stimula foamea, în timp ce culoarea albastră este percepută ca o culoare de calmare, iar galbenul ar trebui să ne facă să ne simțim mai fericiți.

Preferințele de culori pot să dezvăluie mult despre personalitățile noastre, în special când le folosim pentru decorarea pereților din sanctuarul nostru personal: dormitorul. Culoarea în care îți vopsești dormitorul poate să dezvăluie mult despre cine ești, la fel și nuanța, saturarea și luminozitatea fiecărei culori. Ce dezvăluie culoarea dormitorului tău despre tine?

 1. Culoarea GALBENĂ

Dormitor galben

Culoarea galbenă este luminoasă și caldă la fel fiind și oamenii care o preferă. Aceștia iubesc inovația și originalitatea.

 1. Culoarea MOV (LILIAC)

Dormitor mov

Nuanțele familiei mov sunt de cele mai multe ori prferate de cei care sunt foarte creativi, iar iubitorii acestei culori aspiră pentru unicitate, dar tind să fie mai sentimentali.

 1. Culoarea ALBASTRU (ÎNCHIS)

Dormitor albastru inchis

Iubitorii culorii albastru sunt total dedicați acestei culori. Dacă îți place albastrul închis ești o persoană liniștită, pașnică și gânditoare.

 1. Culoarea ALBASTRU (DESCHIS)

Dormitor albastru deschis

Albastrul deschis este întotdeauna asociat cu cerul și marea – curat, deschis și expansiv este modul în care te simți în împrejurimi.

 1. Culoarea VERDE (ALBĂSTRUI)

Dormitor verde albastrui

Culoarea verde albăstruie tinde să fie mai sofisticată datorită profunzimii sale. Persoana care preferă această culoare este atrasă de complexitatea sa, scoțând în evidență elemente de personalitate care combină trăsături atât de verde cât și de albastru.

 1. Culoarea ROȘU

Dormitor rosu

Roșul necesită atenție, la fel și iubitorii acestei culori. Este dinamic și imposibil de ignorat, impulsiv și extrovertit – trăsăturile care ar putea descrie foarte bine o persoană care este atrasă de această culoare intensă și pasionată.

 1. Culoarea ROZ

Dormitor roz

Deși culoarea roz este descendent din culoarea mamă roșu tinde să necesite mai puțină atenție și să fie inclinată spre romanță și grijă – descrierea perfectă pentru iubitorii de roz.

 1. Culoarea VERDE

Dormitor verde

Persoanele care sunt atrași de această culoare iubesc cea mai versatilă culoare a naturii. Este echilibrul perfect dintre nuanțele calde și cele reci și aflându-se în prezența verdelui, își găsesc echilibrul pe care întotdeauna și l-au dorit.

 1. Culoarea GRI

Dormitor gri

Persoana care preferă gri caută siguranță și securitate alegând cea mai neutră culoare. Culoarea gri nu solicită sau necesită promisiunea unui lucru captivant, dar oferă stabilitatea perfectă.

 1. Culoarea PORTOCALIE

Dormitor portocaliu

Iubitorii de portocaliu muncesc și se distrează foarte mult, fiind aventuroși și entuziaști. În ciuda energiei care este oferită de această culoare, persoanele care adoră această culoarea sunt mai mult agreabili decât agresivi.

 1. Culoarea BEJ

Dormitor bej

Cea mai deschisă versiune a culorii maro, bejul este îmbălsămat cu o anumită substanță și stabilitate. Iubitorii de bej apreciază subtilitatea culorii, bucurându-se de căldura deschisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here