spot_img

[P] Cosmetice certificate organic în magazinul online BIODIVA

Cosmeticele sunt sinonime cu frumusețea. Acestea sunt folosite pentru a avea grijă de pielea, părul și corpul nostru. Cu toate acestea, de cele mai multe ori nu suntem conștienți de compoziția produselor pe care le folosim. Suntem siguri că ceea ce intră în compoziția produselor de îngrijire nu este dăunător organismului nostru?

De ce să alegem produse cosmetice naturale sau certificate organic?

Produsele organice sunt compuse din peste 95% ingrediente naturale. Spre deosebire de produsele tradiționale, unde anumite ingrediente sunt doar pentru a colora, a parfuma sau a schimba textura, cosmeticele organice beneficiază de proprietățile materialelor vegetale care le compun și sunt bune pentru piele.

Studiile arată acum efectele nocive ale anumitor substanțe chimice asupra sănătății, cum ar fi parabenul (un conservant folosit într-un număr mare de produse cosmetice necertificate) sau nitrosaminele, care sunt prezente în mai multe produse, cum ar fi mascara, găsite frecvent în tumorile canceroase.

De asemenea, produsele ecologice au grijă de mediu, conținând doar ingrediente biodegradabile. În plus, acestea respectă biodiversitatea prin utilizarea de produse certificate care respectă codurile deontologice atât pe animale (fără teste pe animale) cât și asupra mediului.

Magazinul online Biodiva.ro ne poate furniza o gamă completă de reduceri la produse cosmetice organice pentru îngrijirea pielii, părului și corpului nostru. Scopul furnizorului este de a spori sănătatea și bunăstarea oamenilor cu produse de îngrijire care să îi ajute să arate și să se simtă cel mai bine.

Pe rafturile magazinului găsim formule inovatoare de îngrijire a pielii care vizează în mod specific nevoile fiecăruia dintre noi. De exemplu, pielea uscată, tenul gras, acneea și afecțiunile mai grave pot fi ușurate cu produsele special formulate din magazin.

Produsele BioDiva mențin sănătatea, reflecție directă a frumuseții și longevității fiecăruia. Tinzând să ducă vitalitatea spre perfecțiune, aceste produse  nu au în componență substanțe chimice sintetice cum ar fi SLS/SLES, parabeni, ftalați, derivați petrochimici, aditivi sau ingrediente modificate genetic, fiind verificate, certificate organic și testate de către specialiști. Producătorii produselor resping în totalitatea coloranții sintetici, detergenții chimici, uleiurile derivate din petrol și produsele testate inițial pe animale.

Din cele peste 2000 de produse amprentate de mărci organice de notorietate internațională, putem alege oricând produse care să ne mențină sănătatea și frumusețea corpului dar și produse pentru curățenia casei precum detergenți organici cu impact redus asupra mediului, produși din ingrediente vegetale și uleiuri esențiale.

Related Articles

Stay Connected

14,922FaniÎmi place
1,443CititoriConectați-vă
10,814AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles