[P] Hotel Bohemia Bacău – un loc pe care îl poți numi „acasă”

0
537
Hotel Bohemia Bacau

Când pleci în vacanță sau în deplasare, hotelul pe care îl alegi pentru a înnopta poate fi casa ta, departe de casă. Acesta oferă toate facilitățile, securitatea și divertismentul de care ai nevoie atunci când nu explorezi atracțiile din jurul tău. Aceste avantaje fac ca prețul cazării la un hotel să merite, din cauza modului în care acestea amplifică experiența.

Hotel Bohemia din Bacău este un loc minunat pentru a te caza, deoarece se află la mai puțin de zece minute distanță de Aeroportul Internațional George Enescu și în apropierea gării.

Cazare in Bacau

Fie că este vorba de afaceri sau de plăcere, șederea în acest hotel va satisface cu siguranță nevoile tale de călătorie.

Unitatea se potrivește tuturor bugetelor, o noapte de cazare aici într-o cameră dublă fiind de 195 lei. Capacitatea de cazare include 25 de camere duble elegante, confortabile, mobilate cu bun gust, cu mobilier din lemn masiv.

Camerele sunt echipate cu facilități care îți pot oferi cu siguranță o călătorie de lux și fără probleme. Principalele dotări întâlnite sunt: aer condiționat, internet wireless, telefon în cameră, cosmetice, minibar, tv prin cablu, uscător de păr.

Există întotdeauna personal disponibil în orice moment al zilei sau al nopții pentru a aranja transportul, rezervările și a oferi informații locale care te pot ajuta în timpul șederii.

Dacă este nevoie de mâncare, unitatea poate asigura servirea mesei în câteva locuri diferite. Micul dejun care este inclus în preț se poate servi între orele 7.00 – 10.00 sub formă de bufet suedez, iar celelalte mese se pot lua în cadrul Restaurantului Savarin, o locație recent deschisă unde se pot servi preparate a la carte excepționale și apetisante. Zonele acestea oferă oaspeților confort și comoditate, deoarece nu trebuie să se deplaseze în afara incintei pentru a lua masa. Mâncarea în aceste locuri este cu siguranță un beneficiu oferit pentru a face lucrurile mult mai calitative și confortabile pentru clienții hotelului.

Restaurant Bacau

Hotelul pune la dispoziția celor interesați o sală de conferințe cu capacitatea de 25 locuri, dotată corespunzător bunei desfășurări a unei activități de business cu: videoproiector, internet wireless, ecran de proiecție, sistem de sonorizare, tablă albă, aer condiționat, lumină naturală.

Persoanele interesate de cazare în acest hotel Bacău pot efectua rezervările atât online prin intermediul site-ului web www.hotelbohemia.ro cât și telefonic la numărul +4 0787 531 631.

Hotel Bohemia