spot_img

Importanța igienizării și dezinfectării în mediile alimentare

Astăzi, mai mult decât oricând, este important ca toate restaurantele să ia măsurile adecvate pentru a ajuta la protejarea suprafețelor lor împotriva amenințării microbilor dăunători. Înțelegem importanța creării unui mediu mai curat și mai igienic, astfel încât cei care lucrează sau iau masa la restaurantul tău să aibă o liniște mai mare.

Oaspeții au mai multe opțiuni și așteptări mai mari decât oricând. Pentru a lăsa o impresie de durată asupra oaspeților tăi și pentru a-i face să revină, trebuie să ai suprafețe curate și strălucitoare în zona de luat masa, toalete și bucătărie folosind doar produse de curățenie eficiente și profesionale.

Dezinfectanții ucid bacteriile și virușii de pe suprafețele dure, neporoase. În prezent, dezinfectarea este cea mai eficientă modalitate de a ucide viruși precum coronavirusul dar nu numai, așa că este important să nu curăți doar punctele cu atingere ridicată, ci și să le dezinfectezi în mod regulat.

Păstrarea oricărei zone curate fără germeni și bacterii care cauzează boli este importantă pentru întreprinderile de toate tipurile, dar este deosebit de esențială în operațiunile de servicii alimentare și alte afaceri care servesc alimente.

Companiile care servesc alimente trebuie să reducă riscul de contaminare încrucișată și de boli alimentare pentru a proteja oaspeții.

Curățarea și igienizarea sunt esențiale pentru a  menține în siguranță operațiunile de alimentație.

Folosind proceduri de rutină de curățare și igienizare, poți contribui la menținerea siguranței și la reducerea riscului de îmbolnăvire.

Pentru a curăța și a igieniza suprafețele, vei avea nevoie de un dezinfectanți suprafețe siguri, eficienți și autorizați de către Ministerul Sănătății.

Pentru sănătatea și siguranța oaspeților tăi, nu poți folosi un dezinfectant decât dacă acesta a fost aprobat pentru suprafețele din aceste zone.

În zona de luat masa, în bucătărie sau în alte zone de contact cu alimentele, un dezinfectant sigur este esențial pentru reducerea numărului de germeni care cauzează boli.

Într-o afacere care servește alimente, mulți se concentrează pe menținerea curată a bucătăriei pentru a preveni răspândirea germenilor. Cu toate acestea, germenii și bacteriile pot fi găsite peste tot într-un cadru alimentar, în special pe blaturi, mese, scaune, chiuvete, cărucioare de transport și multe altele.

Germenii găsiți pe aceste suprafețe pot fi transferați cu ușurință prin contact mâna la mână sau contactul mâna-la-aliment atunci când sunt apoi ingerați de către clienți, ceea ce poate duce la îmbolnăviri sau boli de origine alimentară.

Bacteriile comune care se pot răspândi într-un cadru alimentar și care pot duce la îmbolnăviri includ: E-Coli, Listeria, Norovirus, Salmonella, Staphylococcus aureus, Gripa, etc.

Produse profesionale pentru curatenie import Italia

Magazinul online Dezitec.ro poate fi soluția la nevoile tale de dezinfectare a suprafețelor din mediul Horeca. Portofoliul de dezinfectanți oferă produse chimice pentru dezinfectarea suprafețelor, adaptate nevoilor specifice din domeniul alimentar.

Rezultatul achiziției de produse de curățare, igienizare și dezinfectare din magazinul online Dezitec.ro este o experiență memorabilă pentru oaspeții tăi și o reputație câștigătoare pentru tine.

Related Articles

Stay Connected

14,922FaniÎmi place
1,443CititoriConectați-vă
10,814AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles