[P] INA Ferestre îți furnizează tâmplăria de care ai nevoie pentru casa ta

0
579

Există mulți proprietari de imobile care au în vedere instalarea de tâmplărie PVC în casa lor. Pe piață, există multe tipuri și stiluri diferite ale ușilor și ale ferestrelor construite în conformitate cu standarde diferite și cu variații energetice diferite.

Dacă dorești să achiziționezi ferestre din PVC, trebuie să faci cercetările necesare pentru a obține ferestre de care să fii mulțumit mult timp.

Eficiența energetică este afectată de calitatea diferitelor componente individuale care alcătuiesc unitatea (PVC, geamuri, garnituri, distanțiere etc.). Prin urmare, ferestrele de mai bună calitate sunt mai scumpe de achiziționat decât ferestrele care nu sunt la fel de eficiente în ceea ce privește retenția de căldură. Va trebui să atingi un echilibru între calitatea ferestrelor dorite și bugetul propus pentru fiecare proiect.

Usi termopan Suceava

În general, aceste ferestre dispun de o tehnologie avansată de blocare încorporată. Acest lucru le face superioare față de alte tipuri de ferestre, dar din nou există diferite niveluri de calitate disponibile în ceea ce privește aceste sisteme de blocare și ar trebui să încerci întotdeauna să obții cel mai bun sistem pe care ți-l poți permite.

Reputația producătorului și a furnizorului de la care speri să achiziționezi ferestrele este foarte importantă. Multe companii se ocupă de producția și comercializarea de tâmplărie din PVC și oferă servicii extraordinare.

Dacă ești interesat de tâmplărie PVC Suceava, poți apela la cei de la INA Ferestre, experți în acest domeniu de mulți ani.

Tamplarie PVC

INA Ferestre îți poate asigura ușile și ferestrele din PVC  de care ai nevoie, punându-ți la dispoziție mai multe tipuri de profile din care poți alege.

StreamLine Plus, BluEvolution 82, BluEvolution 92, Design 2D sunt profilele disponibile din PVC, profile fabricate în Germania, cu caracteristici diferite.

StreamLine Plus este un profil cu lățimea de 76 mm, are 5 sau 7 camere și face parte din clasa A. Profilul deține o armătură rectangulară din oțel zincat, 2 garnituri, pachet dublu sau triplu de sticlă și o cercevea rotunjită.

BluEvolution 82 este un profil tot din clasa A cu lățimea de 82 mm și are 6 camere. Profilul dispune de o armătură rectangulară din oțel zincat, 3 garnituri de etanșare, pachet dublu sau triplu de sticlă și o cercevea dreaptă.

BluEvolution 92 are lățimea de 92 mm, are 6 camere și face parte din clasa A. Profilul are 3 garnituri de etanșare, un pachet triplu de sticlă, o cercevea rotunjită și armătură rectangulară din oțel zincat.

Design 2D are 3 camere și o lățime a profilului de 60 mm. În plus, armătura sa este din oțel zincat, deține un pachet dublu de sticlă și 2 garnituri.

Vino la punctele de lucru ale companiei INA Ferestre de pe Mărășești sau de la intrare în Burdujeni în #SUCEAVA pentru a comanda tâmplăria de care ai nevoie pentru casa ta și bucură-te de calitatea produselor o lungă perioadă de timp.

Magazinul INA Ferestre