[P] Uși de interior la comandă, modele deosebite la fabrica Dingotrans

0
854
Usi de interior din lemn stratificat

Ușile interioare din lemn au un număr de avantaje care ar trebui luate în considerare atunci când se instalează uși noi sau de înlocuire. În timp ce lemnul tinde să facă o ușă mult mai scumpă, unii oameni consideră că prețul este acceptabil atunci când este luat în considerare în contextul beneficiilor sale. Pentru persoanele care optează pentru acest stil de uși, multe fabrici și magazine comercializează o serie de modele deosebite dar chiar și unice, la cerere.

Pentru unii oameni, avantajul cheie este estetica. Ușile interioare din lemn arată mult mai bine decât alte tipuri de uși, ceea ce poate fi o caracteristică atrăgătoare. Ușile vor continua de asemenea să arate bine în timp, deoarece sunt extrem de robuste.

Ele au caracteristici pozitive și în ceea ce privește eficiența energetică. Oferă mult mai multă izolație, ceea ce menține camerele răcoroase sau călduroase, după cum este necesar, mai ales atunci când ușa este încadrată bine. Lemnul reduce zgomotele, o problemă majoră în multe gospodării. Zgomotul nu va trece cu ușurință prin lemn, păstrând liniștea casei.

Rezistența ușilor din lemn este o altă caracteristică în favoarea lor. Atunci când sunt asociate cu un set bun de balamale, o ușă interioară solidă va rezista până la cea mai grea utilizare. Există de asemenea, o varietate de tipuri de uși din care se poate alege, uși care să se potrivească bine cu schema de design interior și cu aspectul casei.

Pentru uși de interior de neegalat, poți colabora cu reprezentanții companiei Dingotrans din Târgu Ocna din județul Bacău, care îți pot furniza uși din lemn construite din profil stratificat cu secțiunea de 40×110.

Compania realizează uși de interior din lemn stratificat la comandă, în diferite modele cu ramă și tăblie, vopsite sau lazur transparent, păstrând naturalețea lemnului.

Ușile sunt prevăzute cu feronerie reglabilă, mâner și cheder de etanșare, putând fi livrate pe toc simplu sau cu căptușeală și pervaz. Indiferent de stilul și forma dorită, Dingotrans poate realiza în fabrica sa orice model de ușă din lemn dublu stratificat din esențe de rășinoase, tei, meranti sau stejar fără defecte.

Pe lângă uși de interior, Dingotrans mai produce: uși de exterior din lemn, ferestre din lemn, scări de interior, balcoane din lemn și produse bricolaj.

Mai multe detalii despre compania Dingotrans și despre produsele fabricate inclusiv uși de interior din lemn stratificat se pot afla accesând site-ul web www.dingotrans.ro/usi-de-interior-din-lemn sau la numerele de telefon 0751 058 901 sau 0744 617 236.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here