MihuShop este noua platformă pentru achiziţia online de acoperişuri

0
131
tabla tip tigla metalica Germania

MIHU ACOPERIŞURI este unul dintre cei mai importanţi distribuitori ai produselor Blachotrapez în România. Compania a primit numeroase distincţii de la producătorul polonez în 2018 şi 2019 pentru performanţele notabile înregistrate la vânzările modelului Germania Simetric, ajungând în numai 2 ani să ocupe un onorabil loc 6 la nivel european în statisticile de vânzări generale produse Blachotrapez.

Ambiţiile MIHU ACOPERIŞURI pentru distribuţia la nivel naţional a produselor comercializate s-a concretizat prin deschiderea în 2020 a magazinului online www.MihuShop.ro, o unealtă utilă pentru toţi clienţii finali ai firmei, din toate zonele ţării.

Prin intermediul magazinului online recent lansat sunt disponibile toate produsele comercializate şi preţurile acestora, se organizează frecvent campanii promoţionale prin care se aplică reduceri semnificative, se asigură un climat prietenos de comunicare cu clientul final.

tabla tip tigla metalica

Tablă tip ţiglă metalică

Acesta este produsul principal de referinţă al producătorului polonez Blachotrapez, un produs de o calitate ridicată, la standarde europene. Tabla tip ţiglă metalică este destinată în principal pentru acoperişuri, însă poate fi folosită şi pentru garduri metalice.

Disponibilă în mai multe variante de finisaj precum şi cu o varietate de culori, ţigla metalică Blachotrapez are o durată de viaţă de până la 70 de ani.

Tabla tip ţiglă metalică este materialul cel mai des utilizat pentru acoperișul clădirilor rezidenţiale (case/vile/blocuri), clădirilor religioase și cele de utilitate publică. Procesul de producție complet automatizat permite tăierea tablei la lungimea dorită, permițând în același timp realizarea de comenzi speciale, cu limitarea simultană a cantității de deșeuri. Firma Blachotrapez oferă țiglă metalică în mai multe culori, cu înveliș de poliester, Pladur® Eco Protect ThyssenKrupp, de aluminiu și Colorcoat HP2000® Ultra. Avantajul țiglei metalice este faptul că este deosebit de ușoară. Greutatea unui metru pătrat de tablă este de aprox. 4,5 kg. Învelitoarea ușoară nu duce la supraîncărcare și nu afectează structura clădirii.

tabla cutata trapezoidala pentru garduri

Tablă cutată – trapezoidală

Tabla trapezoidală (cutată) este deosebită datorită simplității sale și formei expresive. Permite realizarea unor construcții eficiente, care adesea depășesc diviziunea tradițională a acoperișului și fațadei. Gama largă de lățimi ale tablei de la 0,5 la 1,25 mm, posibilitatea de tăiere pe dimensiuni și gama bogată de culori creează posibilități nelimitate de folosire a acesteia. Un atu important al tablei trapezoidale este rigiditatea acesteia și rezistența definită prin înălțimea profilului. Pentru construcțiile mici și medii recomandăm tabla trapezoidală cu profilul: T8, T14, T18, T35, T50, T55, T60. Modelele T90 și T135 sunt folosite în cazul construcțiilor mari precum hale depozitare/producție.

Accesează ACUM magazinul online www.MihuShop.ro şi alege produsele pe care le doreşti.

magazin online acoperisuri MihuShop