CarpetHouse îţi propune covoare moderne din fibre acrilice, lână, poliester sau polipropilenă

0
97
covoare moderne din fibre acrilice

Nicăieri nu este ca acasă„.. parcă a căpătat un cu totul alt sens zilele acestea. Dacă până anul acesta aveam senzaţia aceasta la modul plăcut când ne întorceam acasă după o zi lungă sau un concediu de câteva zile, pe timp de pandemie lucrurile parcă s-au schimbat la 180 de grade, casa a devenit o închisoare şi aşteptăm cu nerăbdare momentul când restricţiile de circulaţie se vor ridica şi vom putea pleca de acasă în sfârşit.

Totuşi, indiferent de cât de mult am fi plecaţi sau am hoinări prin lume, acasă este locul în care inevitabil ne întoarcem şi tocmai din acest motiv trebuie să facem toate eforturile pentru ca locul acesta să fie unul cât mai plăcut sufletului nostru.

Website-ul HouseLife.ro a fost conceput pentru a furniza recomandări utile tuturor celor angrenaţi în amenajarea locuinţei personale, fie că este casă sau apartament.

În materie de COVOARE, suntem bucuroşi să vă recomandăm magazinul online www.carpethouse.ro deoarece aici găsiţi o diversitate uimitoare de produse de calitate la preţuri ieftine.

magazin online covoare

Covorul este unul dintre cele mai puternice elemente de design al unei locuinţe. La o primă privire în ansamblu a camerei, covorul ocupă peste 50% din câmpul vizual şi din acest motiv are o mare putere de influenţare a impresiei generale asupra spaţiului locativ.

Un covor modern din fibre acrilice va transmite la prima vedere conceptul de design de actualitate al camerei la fel cum un covor tradiţional din polipropilenă sau lână va indica o perspectivă ceva mai retro.

Alegeţi inspirat covorul potrivit pentru living-ul sau dormitorul dumneavoastră comparând cât mai multe modele. Luaţi în calcul şi potrivirea covorului cu perdeaua, cu canapeaua sau cu pereţii.

După ce aţi parcurs această etapă importantă (găsirea modelului), vă recomandăm să testaţi produsul ales: covoarele din fibre acrilice, cele din lână, poliester sau polipropilenă diferă foarte mult la atingere. Dacă nu vă place, pe CarpetHouse aveţi posibilitatea de returnare/schimbare a produsului în decurs de 14 zile de la primirea sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here