[P] Lindashop.ro – Magazinul de acoperișuri peste așteptări

0
294
Magazinul-de-acoperisuri-Linda-Shop

Acoperișurile metalice reprezintă o opțiune populară pentru acoperișurile noi, în special datorită reputației lor de longevitate și pentru atractivitatea lor. Ele pot dura mult mai mult decât alte tipuri de acoperișuri, deci sunt o opțiune pe care mulți clienți doresc să o ia în considerare.

Acoperișurile metalice oferă numeroase avantaje, inclusiv capacitatea de a rezista la aproape orice tip de condiție meteo, menținând în același timp casa confortabilă și uscată. Ploaia se scurge rapid dintr-un acoperiș metalic, iar zăpada se poate topi și poate aluneca foarte bine.

În funcție de producător și de model, ele pot fi obținute în diferite nivele de calitate, inclusiv acoperișuri cu rezistență la foc și cu abilitatea de a rezista unei furtuni cu grindină, fără deteriorări. Acoperișurile metalice se găsesc în multe culori și finisaje diferite și reprezintă o opțiune de acoperire foarte atractivă pentru mulți proprietari de case.

Unitate de productie tigla metalica

În magazinul online www.lindashop.ro poți găsi materiale pentru acoperișuri peste așteptări. Magazinul aparține companiei Linda Ecotil din Suceava, care se ocupă de producția și comercializarea acoperișurilor din țiglă metalică, tablă cutată pentru fațadă, acoperișuri și sisteme autopurtante, panouri sandwich, sisteme de scurgere, fațade arhitecturale, structuri metalice pentru hale și alte produse derivate.

Din magazinul online se pot achiziționa diverse tipuri de tablă tip țiglă metalică, accesorii pentru acoperiș și sisteme de scurgere.

Tabla tip țiglă metalică poate fi de 6 feluri și anume: Romaiko, Evoque, Ecotil, Grecata, T35 și T55.

Prețurile pentru acest material pornesc de la 17.36 lei/ mp, preț valabil pentru tipul de țiglă metalică Grecata de 0.30 mm Lucios, până la 33.80 lei/ mp pentru țigla metalică Romaiko Anticat de 0.50 mm.

Tigla metalica Romaiko

Acest model mai scump de tablă tip țiglă metalică este confecționată din oțel de grosime de 0.50 mm, zincat, acoperit cu un strat de vopsea în variantă Anticato. Acest model este cel mai popular, seamănă cu țiglele clasice și se poate utiliza la orice clădire cu regim rezidențial.

Din categoria accesoriilor pentru acoperiș fac parte următoarele produse: coamă rotundă, bordură fronton, coamă euro, dolie, glaf, jgheab ascuns, opritor zăpadă, pazie, sort, șuruburi autoforante, tăietor zăpadă, lambriu metalic, folie anticondens, panouri sandwich, ferestre de mansardă, tablă Lisa.

Din cadrul sistemelor de scurgere comercializate de Lindashop.ro fac parte: jgheaburi, burlane, coturi, capace coamă, capace jgheaburi, cârlige aplicate, cârlige jgheaburi, coliere burlane, colțare jgheaburi, îmbinări jgheaburi, racorduri jgheaburi-burlane, ramificații burlane.

Productie tigla metalica acoperisuri

Consultă magazinul online www.lindashop.ro pentru a vedea întreaga ofertă de produse care contribuie la un acoperiș metalic aparte.