[P] Rufster, producător de casete pentru fațadă moderne și durabile

0
376
Casete fatade Rufster

Casetele de fațadă sunt o soluție modernă și elegantă pentru orice fațadă. Acestea oferă un finisaj vibrant, sunt durabile și ușor de instalat. Casetele adaptate permit o multă flexibilitate în proiectare. O casetă este ușoară, dar este foarte rezistentă în proiectare, de aceea este potrivită pentru orice tip de clădire.

Compania OLINT COM SRL din Rădăuți, județul Suceava prin intermediul mărcii sale proprii înregistrate Rufster, furnizează casete fațadă din tablă de oțel, în formă simplă și într-o paletă bogată de culori din care se poate alege.

Toate casetele de fațadă sunt realizate la comandă în funcție de dorințele clientului, cu lățime standard și în două variante de lungimi cu element de colț.

Casetele de fațadă pot fi ușor combinate cu alte produse de fațadă, cum ar fi ochiurile, pentru a găsi o soluție arhitecturală care este atât unică cât și funcțională.

Casetele de fațadă sunt potrivite atât pentru lucrările noi de construcții cât și pentru renovări. Acestea se pot aplica de exemplu pe imobile rezidențiale, clădiri publice, clădiri de birouri, fabrici, depozite, etc.

Experții Rufster sunt fericiți să te ajute la proiectarea unei remodelări a fațadei, îți vor oferi o estimare a costurilor și vor răspunde la orice întrebări legate de instalare.

Ei au o experiență îndelungată în proiectarea, fabricarea, finisarea suprafeței și instalarea casetelor pentru fațadă. Produsul finit este întotdeauna o soluție de înaltă calitate, care răspunde tuturor așteptărilor clientului. Livrarea se face întotdeauna în conformitate cu condițiile și programele convenite, în funcție de cerințele clientului.

Logo RufsterRufster aspiră să îndeplinească chiar și cele mai provocatoare viziuni și să găsească soluții la scenarii problematice. Acolo unde ceilalți văd provocări, echipa Rufster vede oportunități și posibilități pentru inovații noi. Acordă o mare atenție detaliilor și produce doar materiale de calitate superioară.

De ce să achiziționezi casete pentru fațadă de la Rufster?

  • Sunt foarte ușor de montat grație profilului simplu.
  • Reprezintă o metodă modernă pentru înfrumusețarea pereților exteriori, oferind în același timp un aspect inteligent imobilului.
  • Nu se deformează pe parcursul timpului, sunt durabile, sigure și asigură ventilarea fațadei.
  • Rufster poate forma casete din tablă de oțel de până la 1 mm grosime.
  • Beneficiază de 10 ani de garanție dacă sunt acoperite cu poliester lucios și 15 ani dacă sunt acoperite cu MS.
  • Cele în dimensiuni standard sunt optime din punct de vedere al consumului de material.

Rufster tot timpul exista un varf mai inalt