spot_img

[P] Soluția aspiratoarelor silențioase, brandul Taski

Nivelul de fiabilitate al modelelor de aspiratoare proiectate pentru mediul HoReCa este mult mai mare decât al celor destinate uzului casnic. Aspiratoarele pentru curățarea locuințelor sunt proiectate pentru o utilizare de 2-4 ore pe săptămână, iar un asemenea aspirator dacă va fi utilizat în mod permanent în industria hotelieră ar ceda într-un timp foarte scurt. Modelele profesionale sunt capabile să reziste la sarcini complexe timp de opt sau mai mulți ani.

Modelele profesionale de aspiratoare sunt fabricate ținându-se cont de utilizarea lor activă, în comparație cu aparatele de uz casnic, având un corp mai puternic și o manevrabilitate mai mare. La producerea lor se folosesc materiale rezistente la impact.

Aspiratoarele profesionale sunt mult mai puternice decât aspiratoarele de uz casnic. Datorită acestui fapt, ele au greutatea și dimensiunile mai mari. Acestea sunt adesea echipate cu motoare puternice dar silențioase care permit curățarea unei suprafețe mari în mai puțin timp, fără a fi deranja din cauza zgomotului produs.

Pe piață există diferite tipuri de modele de aspiratoare silențioase potrivite mediului HoReCa. Din magazinul online Serveteledehartie.ro clienții interesați pot alege dintr-o gamă complexă de echipamente de curățenie marca Taski cum ar fi aspiratoare, mașini pentru spălarea podelelor și accesorii pentru acestea.

Aspiratoarele Taski se pot cumpăra la prețuri cuprinse între 872.41 lei și 4039.73 lei, prețuri fără TVA.

Aspirator Taski Aero 8

Aspiratorul Taski Aero 8 Euro este un model foarte popular și eficient care integrează tehnologie de ultimă generație, fiind prevăzut cu un motor foarte eficient. În plus, aspiratorul este unul ultrasilențios datorită tehnologiei brevetate whisper. Design-ul aparatului este unul compact și redus, proiectarea și testarea sa au fost realizate conform celor mai bune practici operaționale, conceptul fiind unul de înaltă eficiență.

El se poate depozita ușor chiar și în spații restrânse iar mânerul ergonomic integrat contribuie la transportarea facilă a aspiratorului iar acesta permite în același timp și înfășurarea manuală, simplă și comodă a cablului. Prețul acestui aspirator este de 872.41 lei, preț fără TVA.

Magazinul online Serveteledehartie.ro aparține firmei sucevene Best Distribution SRL care comercializează o gamă completă de produse destinate curățeniei din mediului HoReCa cum ar fi: detergenți profesionali, saci menajeri, role industriale, bureți vase, lavete, mopuri, proasoape pliate, cosmetice hoteliere, etc.

Toate comenzile se livrează în timp scurt, comenzile destinate județelor Suceava, Iași, Neamț, Botoșani și Vaslui beneficiază de transport gratuit iar cele aferente celorlalte județe respectă avantajul gratuității livrării dacă valoarea comenzii depășește suma de 500 lei.

Camera de hotel curata

Related Articles

Stay Connected

14,922FaniÎmi place
1,443CititoriConectați-vă
10,814AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles