spot_img

[P] Toaleta inteligentă Relax Regal – un produs inovativ care nu ar trebui să lipsească din nicio baie

În loc să cumperi un bideu de sine stătător, există mai multe avantaje ale instalării unei toalete inteligente 2 în 1 a cărei funcții sunt cea de WC și cea de bideu. Un avantaj evident al acestui combo este acela că nu ai nevoie de spațiu suplimentar în baie pentru a găzdui un accesoriu în plus lângă toaletă.

Un bideu tradițional necesită drenare separată și linii separate de apă caldă și rece care pot costa destul de mult pentru instalare. Întrucât un încălzitor de apă este încorporat în scaun, nu este necesară o linie separată de apă caldă și nu ai nevoie de o altă linie de drenaj, deoarece totul se scurge doar în toaletă.

Una dintre cele mai bune toalete inteligente de pe piață este cea oferită de Relax Regal. Acest combo este o alegere estetică drăguță, caracterizată de o curățare mai detaliată și mai eficientă.

Pe lângă volumul de apă superior, această unitate oferă și o curățare oscilantă, care extinde zona de curățare. Poziția pulverizării, temperatura apei și presiunea apei sunt reglabile. Această unitate are chiar și o lumină utilă de noapte și un colac încălzit.

Acest WC inteligent 2 în 1 este un aparat avansat, cu o serie de caracteristici moderne. Pe lângă trăsăturile prezentate mai sus, WC-ul mai prezintă următoarele:

  • Comenzi digitale acționate cu ajutorul unei telecomenzi wireless, care se poate fixa pe perete
  • Prezența unei tije prevăzute cu 3 tipuri de duze utile pentru spălarea din zona intimă
  • Prezența unei pompe de aer care realizează un jet de apă aerată pentru o spălare mai eficientă
  • Funcție de hidromasaj
  • Funcție de odorizare
  • Uscare la final cu jet de aer cu temperatură reglabilă
  • Senzor de prezență care permite acționarea apei automat pentru curățarea vasului de utilizare
  • Atât capacul cât și șezutul sunt hidraulice asigurând o cădere lină fără șocuri

Toaleta Relax-Regal poate fi soluția perfectă pentru rezolvarea nevoilor legate de igiena personală zilnică și îngrijire bătrâni la domiciliu, structuri paleative și instituții spitalicești, entități publice și private, cabinete medicale, dezvoltatori imobiliari și companii de construcții din zona restylling, renovări, etc.

Acest produs inovativ are exclusivitate și acoperire națională, se vinde prin intermediul unei rețele de colaboratori și consilieri pe plan local în majoritatea județelor din țară, poate beneficia de garanție de până la 3 ani în baza contractului de mentenanță și de service prompt în perioada de garanție și postgaranție.

Related Articles

Stay Connected

14,922FaniÎmi place
1,443CititoriConectați-vă
10,814AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles