spot_img

[P] Filtrele de apă cu osmoză inversă, soluția pentru apă fără impurități

Filtrele de apă sunt disponibile într-o gamă uriașă și uneori confuză de tipuri și prețuri. Termenii tehnici folosiți pentru a le descrie sunt uneori dificili și înainte de a face o achiziție majoră, trebuie să te asiguri că filtrul de apă are o capacitate suficient de mare pentru a face față tuturor nevoilor tale de apă potabilă.

Un filtru de apă poate îmbunătăți mult calitatea și gustul apei pe care o consumi și contribuie la sănătatea ta generală și a familiei tale. La prima vedere, un filtru de apă poate părea o investiție costisitoare, dar beneficiile pe care le oferă depășesc costurile de mai multe ori.

Toate sistemele de filtrare a apei pentru locuințe au dimensiuni, mărci și prețuri diferite.

Un filtru de apă cu osmoză inversă de calitate superioară este visul majorității proprietarilor datorită superiorității sale față de majoritatea celorlalte sisteme de filtrare a apei. Un astfel de filtru este sofisticat, îndepărtează chiar și cei mai mici poluanți din apă.

Filtrarea apei la domiciliu se poate realiza cu mai multe sisteme de filtrare a apei, dar nu toate au aceeași eficiență. Cei mai mulți oameni aleg sistemele cu osmoză inversă pentru a obține apă potabilă pentru o viață sănătoasă. Înainte de a instala un sistem de filtrare, ia în considerare bugetul, spațiul și durabilitatea componentelor filtrului. Un sistem de filtrare a apei nu trebuie să fie scump și complicat pentru a face treaba bună.

 Un număr mare de sisteme osmoză inversă și ultrafiltrare se găsesc în magazinul Topwater.ro care comercializează o gamă complexă de produse profesionale pentru filtrarea apei potabile.

Sistemul Excito B se poate monta sub chiuvetă cu robinet separat și cuprinde 4 cartușe: unul cu sedimente, unul pentru îndepărtarea calcarului și a fierului, unul cu cărbune activ și încă unul pentru reducerea metalelor grele.

Sistemul este unul foarte economic, la îndemâna multor persoane, prețul său fiind de 600 lei.

Sistemul cu osmoză inversă în 7 trepte de filtrare cu pompă este un alt sistem foarte bine vândut de acest magazin online. El conține 1.5 microni, cărbune activ, membrană osmoză, post filtru cărbune activ, cartuș remineralizare și lampă UV.  Prețul său este de 900 lei.

Sistemul cu osmoză inversă Kinetico 5, fabricat în SUA este un sistem superior, care funcționează fără curent. Prețul său este de 4990 lei.

Toate aceste produse se pot achiziționa din magazinul online www.topwater.ro și se livrează prin curierat sau direct din depozitul din Hunedoara. Compania este prezentă în toate județele țării prin rețeaua noastră de parteneri distribuitori.

Related Articles

Stay Connected

14,922FaniÎmi place
1,443CititoriConectați-vă
10,814AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles