[P] Folia transparentă pentru închiderea balcoanelor și a teraselor

0
436
Inchideri terase folie transparenta

Foliile transparente care contribuie la închiderea balcoanelor și a teraselor sunt atractive și plăcute din punct de vedere estetic, având multiple aplicații. Pe parcursul timpului, aceste produse s-au dovedit a fi extrem de rezistente la diferite condiții meteorologice și sunt o investiție foarte profitabilă, fiind utilizate pe scară largă.

Foliile transparente pot deveni o parte integrantă a terasei, a  balconului sau a facilității tale. Cu ajutorul lor, obții un spațiu confortabil, de relaxare, în care se poate fuma fără griji.

În ultimii ani, foliile transparente au devenit alegerea ideală pentru proprietarii de terase și restaurante, iar producția și materialele lor de calitate garantează durabilitatea. Ele sunt utile atât în anotimpul rece deoarece protejează de frig, zăpadă, ploaie și vânt realizând un climat plăcut cât și sezonul cald fiind că protejează de căldura insuportabilă și de radiațiile UV. Nu toate persoanele preferă aceste folii vara, dar avantajul lor este acela că pot fi rulate pe tamburul existent pentru a lăsa spațiul liber.

Alex Design este una dintre companiile de top din zona Sucevei care furnizează și montează folie transparentă Cristal din material PVC flexibil cu o rezistență excelentă la radiații UV. Folia mai este cunoscută și sub denumirea de folie cristal sau folie terasă.

Producătorul folosește materiale de calitate superioară pentru crearea produsului și lucrează doar cu specialiști în montajul acestora.

Nu doar spațiile publice beneficiază de avantajele foliilor transparente ci și mediile rezidențiale. Folia este perfectă pentru închiderea balcoanelor, foișoarelor și teraselor caselor și apartamentelor, pentru a crea un cadru mai intim și pentru ca proprietarii să se poată bucura de acel spațiu fără a fi afectați de condițiile meteo.

Costurile scăzute ale produsului, rezistența la rupere, protecția la vânt, gradul mare de transparență, protecția UV, design-ul elegant și atractiv sunt  doar câțiva dintre factorii care stau la baza deciziei de cumpărare.

Folia se curăță ușor, prin simpla sa ștergere cu o lavetă umedă. Este interzisă utilizarea de soluții cu alcool sau solvenți din cauză că acestea pot distruge stratul protector care blochează razele UV.

Alex Design este compania de producție publicitară din Suceava, care pe lângă crearea și montarea de folie terasă se mai ocupă de: colantări și inscripționări auto, vitrine, wall art, sablări vitrine, colantări cu folii reflectorizante, cu folii tip vitraliu, cu folii antisolare, colantări speciale, bannere, meshuri, steaguri, panouri luminate sau neluminate, căprițe stradale pliabile sau fixe, casete luminoase, litere și forme volumetrice, litere cu led, terase și copertine, corturi și standuri expoziționale, personalizări îmbrăcăminte, signalectică de interior și exterior, stickere de perete, totemuri, placări cu bond, decorări și amenajări interioare, tablouri tip canvas.