spot_img

Protejează-ți mâinile la locul de muncă cu ajutorul mănușilor de protecție

Mănușile sunt disponibile într-o selecție largă de materiale naturale și sintetice și variază în preț de la câteva zeci de lei până la câteva sute de lei. Fiecare mănușă are scopul său, iar angajatorii trebuie să știe să selecteze cele mai bune mănuși de protecție care să proteje angajatul.

Angajatorii au obligația legală de a furniza mănuși de protecție adecvate oricărui angajat care poate fi expus unui risc la locul de muncă.

Mănușile de protecție furnizate trebuie fabricate conform standardelor corespunzătoare în vigoare.

Ele trebuie să fie de asemenea compatibile cu purtătorul, cu munca care trebuie făcută și cu orice alt echipament de îmbrăcăminte care trebuie purtat.

De exemplu, nu se pot purta mănuși de unică folosință atunci când se manipulează sticla, ci doar mănuși rezistente la tăieturi deoarece acestea sunt concepute special pentru această sarcină.

Când efectuezi achiziția de mănuși de protecție, investește doar în cele care sunt ideale pentru munca pe care o efectuezi. Nu cumpăra mănuși din piele sau bumbac atunci când manipulezi substanțe chimice.

Când efectuezi achiziția, asigură-te că achiziționezi mănuși doar de la un magazin de renume și de încredere.

TopDefender.ro comercializează o gamă variată de mănuși de protecție precum: mănuși impregnate, mănuși antichimice, mănuși speciale, mănuși electroizolante, mănuși de unică folosință, mănuși pentru temperaturi scăzute, mănuși pentru temperaturi ridicate, mănuși din piele și mănuși din textil acoperit.

Mănușile au prețuri cuprinse între 1,23 lei și 824.14 lei.

Cele din urmă mănuși și cele mai scumpe din oferta sunt niște mănuși din zale de oțel inoxidabil foarte rezistente, cu curelușă de strângere din material textil, la fel stânga-dreapta, ce oferă protecție maximă asupra tăierii. Mănușile sunt disponibile în culorile roșu, violet, orange, albastru și în mai multe dimensiuni.

Clienții care achiziționează mai multe perechi de mănuși, pot primi diverse discount-uri de preț, de 2, 5 sau 10%.

Alte tipuri de echipamente precum: îmbrăcăminte de protecție, încălțăminte de protecție, căști, echipamente pentru protecția ochilor, urechilor, respirației, pentru lucru la înălțime, echipamente complete, diverse.

Orice angajat și angajator își poate găsi echipamentul de protecție a muncii potrivit în magazinele online.

Related Articles

Stay Connected

14,922FaniÎmi place
1,443CititoriConectați-vă
10,814AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles