Scările de sticlă, o alegere tot mai populară printre deținătorii de case

0
398

Nu este foarte dificil să realizezi de ce scările din sticlă, în special panourile laterale vitrate, au devenit atât de populare în ultimul timp. Din vreme ce noile case par a fi din ce în ce mai mici și prețurile în creștere forțează mulți cumpărători să aleagă proprietăți având suprafețe modeste, proprietarii de case găsesc soluții creative pentru amenajarea cât mai eficientă a spațiului casei. Astfel, folosirea sticlei în loc de lemn sau metal pentru balustradele scării poate aduce câteva avantaje importante:

Lumină

Holul este deseori cea mai întunecată parte a casei, iar acest lucru nu face o impresie bună vizitatorilor. Folosirea lemnului sau a metalului pentru balustradă va întuneca și mai mult această încăpere. Pe de altă parte, dacă sunt folosite panourile de sticlă pentru balustradă, atunci holul se va lumina instantaneu și mai multă lumină va pătrunde în această încăpere.

Spațiu

Este uimitor cum sticla poate crea senzația de mai mult spațiu într-o încăpere. O balustradă transparentă oferă impresia de barieră foarte mică sau chiar inexistentă privirii, oferind senzația de mai mult spațiu. Această opțiune este alegerea ideală pentru scări situate în zona camerei de zi sau a camerei unde se ia masa.

Stilul

Sticla este alegerea celor mai mulți dintre specialiștii în amenajări interioare în acest moment. De asemenea, sticla se potrivește pentru locuințe având aproape orice vechime. Sticla poate aduce modernitate oricărei locuințe, oferind un design contemporan.

Ce tip de sticlă ar trebui să alegi?

Panourile vitrate de bună calitate ar trebui fabricate din sticlă foarte sigură de cel puțin 8 mm. Ideal grosimea sticlei este de 10 mm. Panourile mari singulare vor crea cel mai mare impact și asigură cel mai mare flux de lumină. În mod normal acestea trebuie făcute în urmă luării de măsuri și de aceea trebuie să fii pregătit să aștepți puțin mai mult și să plătești de asemenea mai mult decât pentru măsurile standard. Instalarea poate fi complicată și de aceea este indicat să apelezi la specialiști.

Cum este potrivită sticla?

În funcție de design-ul scărilor și în funcție de preferințe, poți opta dacă să fixezi panourile de balustradă folosind cleme de metal sau le poți plia în caneluri pretăiate dintre balustradă și șina de bază. Din punct de vedere estetic potrivirea panourilor direct în balustradă rezultând astfel un contur mai curat.

Ce tip de balustradă?

Balustradele din lemn sunt cele mai populare și cel mai ușor de folosit. Un profil de dimensiuni mici poate aduce efectul de modern și de eficiență. De cealaltă parte, balustradele de metal se potrivesc cu panourile de sticlă pentru un aspect contemporan. Trebuie spus că există și ridicătoare de sticlă, acestea fiind disponibile la dimensiuni cuprinse între 20 de mm și 40 de mm.

GRIDOMA – Firmă recomandată pentru scări din sticlă profesionale

SC GRIDOMA SERV COM SRL a luat ființă în anul 1995 dobândind de-a lungul timpului o vastă experiență în producerea geamului termoizolant. Scopul acestora este ca firma să fie una din opțiunile de top pentru clienții care au nevoie de astfel de servicii, consolidându-și astfel poziția pe piața producatorilor de geam termoizolant din nordul Moldovei.

Balustrade interior sticla

Mai multe informații pe www.gridoma.ro.

Rezumat

Atunci când vine vorba de a aduce multă lumină și o atmosferă aerisită în casa ta, scările de sticlă sunt ideale, iar panourile sunt disponibile într-o foarte mare diversitate de forme și mărimi. Prin urmare, este foarte posibil să găsești ceva care să se potrivească perfect cu ceea ce îți dorești. Pentru întreținerea acestor scări de sticlă sau a panourilor de sticlă pentru balustrade este nevoie doar de o cârpă pe care să o ai la îndemână pentru că petele și amprentele ar putea strica aspectul acestor scări sau balustrade de sticlă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here